Servicii de consultanță juridică

Malpraxis Medical

Ce este malpraxisul medical?

Dezvoltarea tehnologiei și a științei medicale au dus la descoperirea unor noi instrumente extrem de eficiente de diagnostic, cât și la descoperirea și îmbunătățirea tratamentelor medicale menite să ajute pacientul.

Accidente de Muncă

Ce este accidentul de muncă?

Codul Muncii reglementează obligația angajatorului de a se asigura că angajații sunt protejați în fața riscurilor și informați în privința măsurilor de siguranță – prin prisma instructajelor de medicină a muncii și punerea la dispoziție a echipamentelor de siguranță.

Accidente Rutiere

Despre accidentele rutiere

Milioane de oameni devin victimele accidentelor rutiere în fiecare an, acestea fiind evenimente traumatizante atât pentru victime, cât și pentru cel care se face vinovat de producerea acestuia.

Evaziune Fiscală

Despre evaziunea fiscală

Sustragerea de la plata taxelor și impozitelor datorate către stat constituie o infracțiune, cunoscută ca evaziune fiscală.

Traficul de Droguri

Traficul și consumul de droguri

Traficul de droguri este o infracțiune incriminată de Legea nr. 143/2000. Traficul de droguri se referă atât la producerea/prepararea și distribuirea substanțelor, cât și la deținerea, vânzarea, cumpărarea, sau orice altă operațiune care implică drogurile.